Logó Titánlap

Kezdőlapnak Katalógusunk Belépés/Regisztráció
keresőikon
Google Bing Wikipédia tlink
kék háttérszínválasztó
szürke háttérszínválasztó
bordó háttérszínválasztó
drapp háttérszínválasztó

Szerkesztési feltételek, alapelvek, szabályok

Kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbiakat!

 1. A titanlap.hu (tlink.hu) oldal/ak igénylése és szerkesztési lehetősége ingyenes, részedről az nem jár semmiféle anyagi kötelezettséggel.
 2. A titanlap.hu oldalain keresztül érkezett igénylések elbírálását főszerkesztő és a szerkesztők végzik. Mivel ők is emberek, így az elbírálás időtartama változó lehet, de igyekeznek igénylésedre mihamarabb választ adni. Bárki regisztrálhat a valós nevének, az email címének és a mobil telefonszámának megadásával. Az adatok visszaigazolása után lehet témát kérni. Amennyiben bármelyik fenti adatról kiderül, hogy nem valós, a főszerkesztők megszüntethetik a hozzáférést.
 3. Egy még nem létező titanlap.hu oldalra (pl.: valami.tlink.hu) egyszerre több igénylés is érkezhet, az igénylések közül a leghamarabb érkezett kerül elfogadásra. A szerkesztő a főszerkesztőknél a szerkesztői felületen belül - üzenet küldésével - jelentkezhet témára a főszerkesztő(k)nél, aki(k) indoklás nélkül is elfogadhatják vagy elutasíthatják a jelentkezést.
 4. Amennyiben új oldalt igényelsz, kérjük, figyelj rá, hogy a szerkeszteni kívánt oldal tartalmilag ne legyen átfedésben már létező tlink.hu oldalakkal - amennyiben ez nem megoldható szerinted, egyeztess a főszerkesztőkkel. Erre különös és kiemelt figyelmet fordítunk.
 5. Szerkesztett oldalad, oldalaid karbantartását egy könnyen kezelhető, programozási ismereteket nem igénylő adminisztrációs felületen keresztül végezheted. A kiosztott témakör oldalát a szerkesztő a rendszer erre készült felületén építheti.
 6. A belépéshez szükséges adatokat emailben küldjük el részedre.
 7. Egyszerre 3 db tlink.hu oldalt tudsz párhuzamosan szerkeszteni. Egy-egy oldal publikálás előtti szerkesztésére 21 naptári nap (3 hét) áll rendelkezésedre, s ezen időszak alatt az adott tlink -lapodra prioritásod van, tehát más nem tarthat igényt rá. A szerkesztő egy oldalon háromnál többször nem linkelheti be ugyanazt a weblapot. Az elkészült oldalakat is köteles a szerkesztő frissíteni, a linkeket folyamatosan ellenőrizni. Ennél a kitételnél az aloldalakat aldomain címeket azonosnak tekintjük.
 8. Az oldal csak a témakörhöz szorosan kapcsolódó hivatkozásokat tartalmazhat Amennyiben ezen időn belül oldaladat nem tudod elkészíteni és nem kéred annak elbírálását publikáláshoz, akkor az még egy hétig türelmi szakaszba kerül. Ekkor még írásban (üzenet) jelezheted főszerkesztőnk felé, hogy biztosítson haladékot részedre. Haladékot kizárólag indokolt esetben kérhetsz és kaphatsz.
 9. Amíg az oldal építése folyik, addig csak a szerkesztői felületen lehet megtekinteni az oldalt. Igénylésed elfogadása után állíthatod össze saját linkgyűjteményed, amelyen a releváns linkdobozokban minimum, legalább 100 működő minőségi link van az oldalon, legalább 9 boxba szervezve, amit a főszerkesztők ellenőriznek, utána válik publikussá az oldal. Ha már nagyon sok - 300-500 linked van, egyeztess a főszerkesztőkkel, hogyan lehetne relevánsan külön témakörökre bontani az oldalt.
 10. Amennyiben oldaladat a megadott 21+7 nap határidőn belül nem készíted el, arra prioritásod elveszted. Ha egy oldalon a működő hivatkozások száma 100 alá csökken, akkor a főszerkesztőnek joga van az oldal publikusságát kikapcsolni, amíg a szerkesztő nem javítja azt ki.
 11. Ha oldaladat nem tudod elkészíteni a megszabott időn belül, akkor azt - bármennyit is dolgoztál vele - elveszted és az igényelhető lesz akár új, akár régi szerkesztők által. Ekkor 7 napig minden más jelentkezőnek prioritása van előtted. Ha 7 nap után még szabad, akkor kaphatod meg újra, de ebben az esetben a 3+1 hét helyett (mivel már elkezdted, s amíg várakoztál, 7 napod volt átgondolni) csak 1 heted van hogy befejezd. Ha ekkor sincs kész, elvesszük megint, s többet nem kaphatod meg ezt a témakört.
 12. Igényelhetsz szerkesztett oldalaid mellé további tlink.hu oldalakat is, ha már rendelkezel egy publikált tlinkhu oldallal. A boxok és linkek nevei átgondolt koncepció alapján logikusak és informatívak legyenek.
 13. Szerkesztett oldaladhoz admin felületén a kérheted hirdetés elhelyezését a főszerkesztőtől, amelyek eladása esetén az azokból befolyt összegből jutalékod származik. Ha elkészült egy oldal, akkor lehetőséged van rá, hogy releváns cégek felé hirdetési felületet értékesítésre kínálj. A szerkesztő a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást végzi a leendő hirdető felé, majd a hirdetőt az oldal megrendelő űrlapjához irányítja olyan linkkel, ami tartalmazza a közvetítést végző szerkesztő azonosítását.
 14. Reklámjutalék: jutalékra jogosult az adott aloldal szerkesztője az általa vagy a szolgáltató által az oldalon eladott banner (kocka) hirdetések után:
  1. ha szolgáltató adta el a reklámot az éves, féléves,negyedéves hirdetési díj befolyt összegének 30% kerül kifizetésre részére,
  2. ha az aloldal szerkesztője értékesítette a reklámot,bannert akkor hirdetési díj befolyt összegének 40% kerül kifizetésre részére,
  3. plusz jutalék: az adott aloldal szerkesztője rendelkezik 1 db saját értékesíthető bannerrel, amit eladhat bárkinek vagy családja vállalkozásának vagy saját cégének bannerét is beillesztheti
  4. az adott aloldal szerkesztője rendelkezik és beilleszthet aloldalanként 5 különálló boxba 5 db saját (pl.: ha cég a szerkesztő 5 db honlapjára mutató saját megnevezésű http linket)
  5. Jutalék összegről a szolgáltató: NCB Group Kft negyedévente küld egy elszámolást szerkesztő email címére, az aloldal szerkesztője az összeget leszámlázza, számlát postázza a szolgáltató által megadott névre és címre. Pl.: 730x90px banner éves hirdetési díja 56.000.-Ft /év +áfa. A jutalék: 40% az 22.400.-Ft.+Áfa Egy aloldalon több eladható hirdetés van. Megjegyzés: ha évente, félévente, vagy negyedévente hosszabbít, azt folyamatosan a mindenkori oldal szerkesztő kapja.
  6. Tilos aloldalakra biztosítók, biztosítási brókercégek -közvetítők, vagy az NCB Group Kft-vel megegyező tevékenységet végző: cégregisztráció-link és partnerüzemeltető bannerét feltenni. Tilos a nem biztosítás témáknál olyan linket tenni amely biztosítóra, biztosítási tevékenységet végző cég honlapjára-tevékenységére mutat . Tilos szexhirdetés linkjét olyan oldalra betenni amin nem szerepel 18 éves korhatár. (Szex hirdetés csak a Főszerkesztő által megengedett területre kerülhet). Ennek megszegése esetén azonnal kizárásra kerül az aloldal szerkesztője minden oldalról!
 15. Az általad eladott hirdetési felület után a jutalék számláról Neked kell gondoskodnod.
 16. Igénylésed elfogadása után az admin felületedre hetente legalább 2x be kell, hogy lépj az oldaladdal kapcsolatos teendőid elvégzése miatt (linkajánlások elbírálása, hibás linkek eltávolítása, hibajelentések ellenőrzése, szükség esetén továbbítása az illetékesek felé, hirdetéseid kihelyezése, karbantartása...). A rendszer rögzíti a belépési időket, és jelzi a főszerkesztőknek, ha 7 napja nem történt belépés. A főszerkesztők 7 nap feletti passzivitás után, ha az oldalon hiányosságok, ki nem javított hibajelzések, oda nem illő linkek is vannak letilthatja a szerkesztőt. A határidős szabályok érdekében, ha akadályoztatva vagy szerkesztői feladataidban, gondoskodj valakiről, aki besegít, de ne feledd ekkor a segítő minden kattintásáért is a tiéd a felelősség.
 17. A szerkesztő felületen programozási ismeretek nélkül összekattintgathatod az oldalt.
 18. A linkjeidet boxokba szervezheted, s minden boxhoz adhatsz kapcsolódó témakört, így a sok száz-ezer témaköröknek olyan kapcsolati hálóját tudod létrehozni, amivel biztos megtalálhatják az ide látogatók, amit keresnek.
 19. A belinkelt oldalak nem sérthetnek jogszabályokat. Az ilyen linkeket törölni kell, a főszerkesztők is törölhetik előzetes tájékoztatás nélkül és a jövőben tartózkodni kell a belinkeléstől. Amennyiben jogi, anyagi következményi lennének az ilyen belinkeléseknek, azt az aloldal szerkesztő teljes mértékben magára vállalja.
 20. A szerkesztő a hozzáférését bármikor megszüntetheti. Ezt az igényét a főszerkesztők felé kell jelezni, s a főszerkesztőnek az oldalt az összegyűjtött linkekkel együtt más szerkesztőre bízza.
 21. Ha a szerkesztő regisztrációjától számított 4 héten belül egyetlen aktivált (azaz megfelelően kidolgozott) témakörrel sem rendelkezik, a szerkesztő regisztrációja törlésre kerül.
 22. A látogatók által bejelentett hibás linkeket 3 napon belül javítani köteles a szerkesztő Az oldaladdal kapcsolatos hozzád beérkezett üzenetekre, kérdésekre türelmesen, kedvesen, kulturáltan válaszolj (gondolj arra, Te mit várnál el a túloldalról).
 23. Szerkesztett oldaladon az igényelt témakörnek megfelelő minőségi, releváns linkeket helyezz el, illetve oldaladon ne szerepeljen például egy adott honlapra irányuló link - indolkulatlanul - sokszor. Tehát az oldalon nem szerepelhet 3-nál több olyan link, mely ugyanarra a domainre, ugyanazon portál különböző aloldalaira mutat.
 24. Ezen kívül egynél több link nem mutathat ugyanarra az URL-re kivéve, ha az több - max 3 - boxba is illik.
 25. Továbbá, egyetlen link sem mutathat olyan típusú honlapra, mely nem kapcsolódik egyértelműen az oldal témájához.
 26. Ha a szabályokat, s a megszegésük miatti kizárást többszörös regisztrációval próbálod meg kijátszani, az a jutalék számlázásánál úgyis kiderül, s ez esteben a jutalékoktól elesel!
 27. A NCB Group Kft titanlapok.hu és tlink.hu oldalainak domain nevei, illetve logójainak használata védettséget élveznek, így azt kizárólag a NCB Group Kft. felé benyújtott kérelem alapján, kifejezetten az erre irányuló, előzetes és írásbeli engedéllyel, az abban meghatározott feltételeknek megfelelően, azoknak maradéktalan betartása esetén (mellett) használhatóak csak fel.A tlink.hu oldalak grafikus megjelenítéséhez szükséges logót (bannert) az adminisztrációs felületen (szerkesztői admin felület) a szerkesztők rendelkezésére bocsátjuk letölthető formában, esetleges bannercsere esetére.

Fontos!

A szerkesztésre igényelt tlink.hu oldalt megfontolt, kidolgozott koncepció alapján kell elkészítened, hogy az a látogatók számára minőségi tartalommal bírjon, azaz számukra vonzó legyen. Tehát elkészítése során, mint szerkesztő a lehető legnagyobb odafigyeléssel járj el a releváns linkek objektív módon való összeválogatásával, oldalad felépítésénél, kialakításánál, ezzel is felelősséget vállalva a szerkesztett oldalad tartalmáért, minőségéért (oldalad már az induláskor megfelelően karbantartott, azaz nem tartalmazhat halott linket).

Jelentkezés szerkesztőnek

Betűrend

Mutasd meg...
Kezdőlap
0-9 A B C
D E F G H
I J K L M
N O P Q R
S T U V W
X Y Z mind

Téma ajánló

Szerintem hiányzik még a téma a választékból!


Adatkezelési és Adatvédelmi nyilatkozat | Link ajánlása | Szerkesztői szabályzatok | Szerkesztőnek jelentkezés | Reklámfelület értékesítés | Üzenet a szerkesztőknek | Online Biztosításkötés

© 2010 Titánlap.hu